ZF 24

Cele mai citite articole de săptămâna aceasta

Cele mai citite articole de săptămâna aceasta
04.04.2014, 16:43 209

1. Carrefour aduce în România un concurent pentru Lidl

Grupul francez Carrefour, prezent pe piaţa locală cu hipermarketuri, supermarketuri şi magazine de proximitate, va lansa în România cel de-al patrulea format de magazine, respectiv un hibrid între discounter şi cash&carry.

2. Revoluţie în telecom: dispare diferenţa de tarif dintre convorbirile în reţea şi în afara reţelei

Scăderea de la 1 aprilie cu 70% a tarifelor de interconectare egalizează costul convorbirilor în reţea cu cele din afara reţelei. Firmele din telecom ar trebui să ieftinească convorbirile, dar invocă alte costuri.

3. Cum arată Pasajul Mihai Bravu, cel mai important proiect de infrastructură urbană ce va fi inaugurat anul acesta în Bucureşti. Galerie FOTO

Lucrările la pasajul Mihai Bravu-Calea Văcăreşti, executate de constructorul italian Astaldi, ar urma să fie gata la finalul anului acesta, primul din cele două poduri din care acesta va fi compus fiind în curs de finalizare.

Vânzările de telefoane mobile inteligente au accelerat puternic anul trecut, ajungând în ultimele două luni din 2014 chiar şi la o pondere de aproape 70% din totalul terminalelor comercializate, au declarat pentru ZF reprezentanţii Orange, Vodafone şi Cosmote, cei mai mari jucători de pe piaţa locală de comunicaţii mobile.
 

5. Femeia care a inventat "armele financiare de distrugere în masă” demisionează din funcţia de bancher, după o carieră de 30 de ani

Blythe Masters, femeia care a dezvoltat o serie de instrumente financiare considerate responsabile pentru declanşarea crizei globale, şi-a dat demisia de la JPMorgan Chase după aproape trei decenii în care a lucrat în cadrul celei mai mari bănci americane, scrie Financial Times.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO