ZF 24

Centrum Romania investeste 6-8 mil.euro intr-un spatiu de depozitare

20.03.2007, 12:48 27

Centrum Romania va investi intre sase si opt milioane euro in amenajarea, achizitia de utilaje si plata ratelor de leasing pentru un spatiu de depozitare cu o suprafata de 22.000 de metri patrati preluat in Cefin Logistics Park Beta din Bucuresti.

"Vom incepe in scurt timp amenajarea spatiilor si vom finaliza lucrarile la sfarsitul lunii noiembrie, astfel incat complexul sa fie complet operational la inceputul anului viitor. Depozitele vor fi amenajate pentru marfuri care nu necesita conditii speciale de depozitare", a declarat directorul general al firmei, Marc Paulissen.

Centrum a mai avut o suprafata inchiriata in Cefin Logistics Park, de 15.000 metri patrati, pe care ulterior a cedat-o, in cea mai mare parte, grupului Altex.

Centrum este prezent pe piata romaneasca din anul 1992 si furnizeaza si servicii adiacente transportului de marfuri, cum ar fi depozitarea, ambalarea, etichetarea si grupajul produselor. Firma asigura servicii de logistica pentru companii precum Petrom, Henkel, Unilever sau Philips. Mediafax


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO