ZF 24

Concert Robbie Williams în Bucureşti anul viitor

19.12.2014, 12:49 8518

Cântăreţul britanic Robbie Williams va susţine un concert în România anul viitor, a declarat vineri Sorina Burlacu, proprietarul companiei Events, la emisiunea ZF LIVE.

"Robbie Williams, sigur va veni la Bucureşti. Am depus oferta, dar nu e confirmat cine va fi promoterul. Au mai depus oferte Marcel Avram si Emagic. Aşteptăm decizia managementului", a spus Sorina Burlacu a ZF LIVE.

"Concertul nu va fi organizat pe Arena Naţională, ci în Piaţa Constituţiei, managementul lui a solicitat locaţia", a mai spus Sorina Burlacu.

 

Pe site-ul oficial al cântăreţului, www.robbiewilliams.com, nu există informaţii în legătură cu un eventual concert organizat în România. Însă a fost anunţat turneul "Let Me Entertain You", pe care artistul îl va susţine în 2015.


Turneul "Let Me Entertain You" va debuta în martie 2015, iar Robbie Williams are programate până în prezent concerte în oraşe precum Madrid (25 martie), Barcelona (26 martie), Paris (30 martie), Moscova (12 aprilie), Bratislava (18 aprilie) şi Tel Aviv (2 mai).


Robbie Williams, care a împlinit 40 de ani pe 13 februarie, s-a bucurat de un succes uriaş după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume şi de single-uri precum "Angels" şi "Millennium" şi semnând un contract cu casa EMI în 2002, în valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. Însă, în momentul în care albumul său "Rudebox" a fost lansat în 2006 - urmat de "Reality Killed the Video Star" în 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezenţă tot mai ştearsă în peisajul muzicii pop britanice şi eşuase în încercarea sa de a se impune pe piaţa muzicală americană.

În 2010, Robbie Williams s-a reunit cu foştii lui colegi din grupul Take That, alături de care a înregistrat albumul de mare succes "Progress", promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011. Cântăreţul spune că această experienţă l-a ajutat să îşi recapete încrederea în propriile forţe, convingându-l de faptul că încă mai poate să aibă succes susţinând concerte pe stadioane mari, în calitate de artist solo.

Cântăreţul britanic Robbie Williams a declarat recent că vrea să renunţe la carieră şi să devină mecanic auto în Germania, întrucât s-a "plictisit" de muzică şi îşi doreşte "un loc de muncă adevărat". "Ca să fiu sincer, am cam început să mă plictisesc de acest statut de star pop şi star rock. Am fost foarte, foarte norocos. Am avut o carieră uluitoare, dar vreau să fac ceva diferit", a spus Robbie Williams.


Artistul britanic şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, "Under the Radar Volume 1", la începutul lunii decembrie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO