ZF 24

Confederaţia Patronală ”Concordia” are un nou preşedinte şi trei vicepreşedinţi

Confederaţia Patronală ”Concordia” are un nou...

Autor: Roxana Rosu

28.11.2016, 16:04 302

Adrian Manolache, membru al Federaţiei Patronale a Reţelelor de Comerţ, a fost numit preşedinte al Confederaţiei Patronale Concordia, cu un mandat de doi ani,  în locul lui Ioan Dan Gheorghiu.

La Adunarea Generală din data de 23 noiembrie 2016 au fost aleşi şi Vicepreşedinţii Confederaţiei, respectiv Silvia Vlăsceanu, de la Federaţia Patronală a Asociaţiilor Companiilor de Utilităţi din Energie, Georgiana Murgulescu de la Consiliul Patronatelor Bancare din România şi  Eduard Floria, de la Federaţia Patronală Petrol şi Gaze.

Implicarea lui Adrian Manolache în activitatea C.P. ”Concordia” datează din anul 2013, el contribuind la stabilirea direcţiilor strategice de acţiune, la formularea şi susţinerea punctelor de vedere cu privire la teme de interes major pentru mediul de afaceri, cum sunt relaţiile de muncă, dialogul social, libertatea şi competitivitatea economică, transparenţa legislativă şi decizională.

Totodată, el a reprezentat Confederaţia în Comisia pentru  protecţia consumatorului şi concurenţă loială din cadrul Consiliului Economic şi Social, precum şi în comisii de dialog social din cadrul unor ministere.

Înfiinţată în 2007, C.P. “Concordia” este una dintre cele mai mari organizaţii patronale din România, cu reprezentativitate la nivel naţional, susţine peste 500 de companii, însumând peste 275 000 de salariaţi. Scopul principal al acestei organizaţii este acela de a susţine creşterea capacităţii competitive a economiei naţionale. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO