ZF 24

Cum se descurca SUVul Dacia Duster pe off-road - primul clip video cu masina in miscare

19.01.2010, 11:01 188

Dacia a difuzat saptamana aceasta cel de-al doilea materialvideo cu Duster, primul SUV al constructorului autohton, careprezinta atat masina in miscare pe asfalt, cat si pe off-road siimagini din habitaclu.

Pe teren accidentat principala caracteristica evidentiata estesistemul de tractiune de origine Nissan, care permite selectareaintre tractiune

4x4 cu alocare dinamica, 4x2 (tractiune fata, pentru rularea peasfalt) si 4x4 Lock pentru off-road sau teren accidentat.

Dacia Duster va avea o lungime de 4,31 metri si o latime de 1,82metri, in timp ce garda la sol va fi de peste 20 de centimetri.

Gama motorizarilor va fi alcatuita din trei propulsoare, dintrecare unul pe benzina de 1,6 litri si 110 CP si doua dieseluri de1,5 litri dCi de 85 respectiv 105 CP.

La capitolul siguranta Duster va dispune de ABS, plus patruairbaguri si cel mai probabil si de sisteme precum ESP si HDC (HillDescent Control).

Garantia oferita pentru Duster pe majoritatea pietelor europeneva fi de trei ani sau 100.000 km, in timp ce primele comenzi vorputea fi preluate de catre dealeri la inceputul lunii martie.

Mai multe despre Dacia Duster cititi pewww.promotor.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO