ZF 24

Cum se lupta mallurile din sudul Bucurestiului: Grand Arena a facut pista de karting unde nu a gasit chiriasi de fashion

30.03.2010, 15:43 40

In centrul comercial Grand Arena din sudul Bucurestiului a fostamenajata de circa o luna o pista de karting indoor, la etajulproiectului, in apropierea zonei de food-court, in incercarea de aface fata competitiei tot mai mari de pe piata centrelorcomerciale.

Potrivit reprezentantilor dezvoltatorilor, o plimbare de cinciminute costa 10 lei, in timp ce in Cotroceni Park, un alt mall dinBucuresti care ofera acest gen de distractie, o "cursa" de zeceminute costa intre 30 si 45 de lei, in functie de zi si intervalorar.

Grand Arena a amenajat circuitul la etajul superior al centruluicomercial, unde a ramas cu mai putin de zece chiriasi, in specialoperatori de cafenele si restaurante.
In sudul orasului competitia pentru amatorii de malluri este totmai acerba dupa ce in urma cu o luna a fost inaugurat si proiectulSun Plaza, in apropierea statiei de metrou Piata Sudului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO