ZF 24

Cum vrea stră-strănepoata lui Jack Daniel să-i încălzească pe români: a lansat un lichior care se consumă cald

Cum vrea stră-strănepoata lui Jack Daniel să-i...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

18.11.2012, 12:59 1061

Jack Daniel’s, unul dintre cele mai renumite branduri de whisky din lume, a lansat Winter Jack, un lichior care are în compoziţie Jack Daniel’s, suc de mere şi scorţişoară. Această băutură este creată special pentru sezonul rece şi se consumă fierbinte. România este una dintre cele patru ţări din lume în care a fost lansată această băutură, alături de Germania, Austria şi Slovenia.

“Creată iniţial pentru târgurile de Crăciun din Germania şi lansată abia anul trecut, Winter Jack a fost extrem de bine primită de toţi (…)şi este perfectă pentru vremea rece. Ne bucurăm că România se află printre puţinele ţări alese din lume în care Winter Jack se poate consuma”, a declarat Lynne Tolley, stră-strănepoata lui Jack Daniel, cea care a inventat Winter Jack.

Băutura este disponibilă în România începând cu sfârşitul lunii noiembrie în toate reţelele de hipermarketuri şi supermarketuri şi se poate găsi la un preţ începând de la 40 de lei.

Tolley spune că nu ştie câte sticle din această băutură se vor vinde în România, dar dacă va prinde bine la români, Winter Jack se va găsi în magazine şi iarna viitoare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO