ZF 24

Directorul executiv al Generali Asigurari isi aduce directorul comercial de la divizia Ceska Poistovna

13.10.2009, 12:42 21

Stefan Vancek a fot numit director comercial al GeneraliAsigurari, inlocuindu-l pe Dragos Calin, acesta preluand conducerearetelei de agenti de vanzari a asiguratorului.

"Stefan Vancek a fost numit oficial director comercial si membrual Directoratului Generali Asigurari, urmand sa se ocupe dedezvoltarea si administrarea canalelor de distributie alecompaniei. Anterior, Vancek a coordonat echipele comerciale aleGenerali PPF Holding, Ceska Poistovna Slovacia si QBE Slovacia", searata intr-un comunicat al companiei.

De cetatenie slovaca, in varsta de 42 de ani, Vancek a ocupatdin mai 2008 functia de director Dezvoltare Afaceri la Generali PPFHolding in Cehia, iar intre 2005 si 2008 a fost director GeneralAdjunct pentru Vanzari la Ceska Poistovna, in Bratislava,Slovacia.

Directorul executiv al Generali Asigurari, Marie Kovarova, afost numit la conducerea companiei in urma cu un an, acesta lucrandanterior tot in cadrul Ceska Poistovna, in calitate de directorexecutiv.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO