ZF 24

Directorul general Cosmote Grecia se retrage din functie

26.09.2007, 15:26 16

Directorul general al operatorului elen de telefonie mobila Cosmote, Evangelos Martigopoulos, a renuntat la pozitia sa, in urma diferentelor de opinie cu actionarul majoritar al companiei, grupul OTE, care detine 66,78% din companie, informeaza Mediafax.

Comitetul director al Cosmote Grecia v-a accepta astazi demisia lui Martigopoulos, au declarat reprezentantii operatorului.

Martigopoulos a preluat functia de director general al Cosmote Grecia in iunie 2000, dupa ce in perioada februarie - iunie 2000 a ocupat pozitia de director comercial, iar in intervalul martie 1998-februarie 2000 a fost director de vanzari si marketing.

Grupul Cosmote este unul dintre cei mai importanti jucatori regionali in domeniul telefoniei mobile, detinand filiale in Romania, Bulgaria, Albania si Macedonia. Potrivit datelor grupului, numarul de utilizatori ai serviciilor de telefonie mobila din cele cinci filiale Cosmote se ridica la 13,1 milioane de clienti la sfarsitul lunii iunie.

Veniturile operationale ale grupului au atins 1,4 miliarde de euro in primul semestru al acestui an, in crestere cu 37,5% fata de aceeasi perioada a anului 2006.


Mai multe stiri pe site-ul www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO