ZF 24

"E cool sa fii eco" a ajuns si in Romania

"E cool sa fii eco" a ajuns si in Romania
24.04.2010, 16:58 77

Dincolo de interesele puterilor economice si ale companiilor,pentru care tema ecologista este uneori numai un subiect ce trebuiebifat in programul de marketing, in tarile cu traditie "verde" s-audezvoltat proiecte vizandu-l direct pe consumatorul-poluator, maiexact incercand sa-i inoculeze ideea ca salvarea planetei depindede fiecare. Iar celor care raman impasibili la filmele saureclamele cu ursi polari sau panda amenintati de schimbarileclimatice li se sugereaza macar ca a fi eco este "cool".

Si in Romania au inceput sa apara astfel de idei. Anul acesta,casa de productie Verdecrud Media si The Light Cinema LibertyCenter, impreuna cu Ministerul Mediului si Padurilor, MinisterulEducatiei si o serie de companii partenere, au lansat un proiectdenumit Revolutia Eco. "In primul rand ne-am propus sa schimbamatitudinea tinerilor prin desfasurarea unor activitati de educaresi constientizare asupra problemelor mediului. Educatia ecologicaprimita in familie, in scoli, in diverse evenimente trebuieridicata la un nivel mult mai inalt", sustine Daniela Apostol,manager de proiect.


Cititi mai multe despre proiectele eco din Romania pewww.businessmagazin.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO