ZF 24

Eduard Burghelia, antreprenorul care a vândut anul trecut platforma de analiză financiară Confidas, a fost recrutat de holdingul de investiţii V7 Capital în calitate de Venture Partner

Eduard Burghelia, antreprenorul care a vândut anul...

Autor: Roxana Rosu

06.02.2024, 11:03 6851

Eduard Burghelia, antreprenorul de 26 de ani care a vândut anul trecut platforma de analiză financiară Confidas, a fost recrutat de holdingul de investiţii V7 Capital în calitate de Venture Partner, fiind responsabil să descopere noi companii atractive pentru investitii.

De asemenea, el va oferi expertiză strategică şi sprijin pentru companiile în care holdingul a investit deja, ajutându-le să-şi maximizeze potenţialul de dezvoltare şi inovare.

„L-am cooptat pe Eduard în echipa V7 deoarece ne-am dorit un partener care să înţeleagă foarte bine contextul start-up-urilor şi business-urilor din România şi să fie familiarizat cu abordarea noastră, dar, mai ales, care să găsească oportunităţi de investiţii care să se plieze pe ADN-ul nostru de investitori implicaţi. Cu experienţa sa în antreprenoriat şi în dezvoltarea Confidas, el aduce o perspectivă valoroasă la V7 şi suntem convinşi că va contribui semnificativ la misiunea noastră de a susţine inovaţia şi creşterea în industria start-up-urilor”, a declarat Iulian Cîrciumaru, Founder & Managing Partner, V7 Capital.

Eduard Burghelia a lansat Confidas în 2018 şi a atras apoi investiţii din diverse surse, inclusiv V7 Capital şi GapMinder. Anul trecut, el a vândut platforma cu 20.000 de utilizatori către Termene.ro, o companie cu profil similar de activitate.

„Cunosc echipa V7 de când aveam 19 ani, aceştia investind în Confidas încă din primul moment. De-a lungul ultimilor 7 ani, am construit o relaţie de încredere şi respect reciproc. Mă bucur că voi avea ocazia să-mi folosesc reţeaua de contacte şi experienţa acumulată până acum pentru a sprijini companiile din portofoliul V7. De asemenea, pentru mine este o oportunitate excelentă să explorez şi să înţeleg industrii şi tehnologii emergente, ceea ce îmi alimentează constant spiritul antreprenorial", a spus Eduard Burghelia.

V7 Capital gestionează active în valoare de 13 miloane de euro şi a investit în companii precum Easy Sales, SEOmonitor, Holde Agri Invest (listată la bursă), SportGuru, Bere Zăganu, Ohvăz, SeedBlink.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO