ZF 24

Electromagnetica atentioneaza actionarii asupra unei tentative de frauda cu titlurile companiei

19.09.2007, 18:45 29

Electromagnetica Bucuresti avertizeaza investitorii sa nu cesioneze actiunile detinute la societate unor persoane care sustin ca firma se afla intr-o situatie economica dificila si se ofera sa cumpere titluri, intrucat informatiile sunt false, iar propunerile reprezinta acte de inselaciune, informeaza Mediafax.

Potrivit companiei, mai multe persoane, care pretind ca sunt angajati ai Electromagnetica si ca sunt mandatati de conducerea societatii, solicita actionarilor firmei sa vanda actiunile detinute, intrucat societatea s-ar afla intr-o situatie economica dificila.

Reprezentantii Electromagnetica mentioneaza ca modalitatea legala de tranzactionare a titlurilor firmei este pe piata Rasdaq si ii sfatuiesc pe detinatorii de actiuni la societate sa nu dea curs propunerilor de preluarea a actiunilor.

Actiunile Electromagnetica s-au tranzactionat astazi, pe piata Rasdaq, la un pret de 2,25 lei pe titlu, in crestere cu 2,74%, echivalentul unei capitalizari de 330,6 milioane lei.

Mai multe stiri pe site-ul www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO