ZF 24

Ergun Ergen, CEO Baneasa Developments: Daca am avut probleme? Da, am avut

17.12.2009, 15:10 289

Ali Ergun Ergen, CEO al Baneasa Developments, compania caredezvolta proiectul din zona Baneasa, spune pentru Business Magazin ca a luat o serie de masuri pentru acontracara scaderea pietei de retail inca de la finalul anuluitrecut.

"Ne-am uitat la fiecare chirias in parte, am analizat puncteleslabe pe care le aveam, in ceea ce priveste chiriile, conceptele dela baza magazinelor, centrul comercial propriu-zis si am luatmasurile necesare", spune Ergen, care este cosiderat cel maiexperimentat manager de centru comercial din piata locala.

Inainte de a veni in cadrul companiei care a dezvoltat BaneasaShopping City dar si proiectul de birouri Baneasa Business &Tehnology Park, Ergun a condus operatiunile locale ale Anchor Grup,coordonand dezvoltarea Bucuresti Mall si a Plaza Romania.

"Este adevarat ca piata a scazut foarte mult anul acesta, dar amreusit sa ne indeplinim obiectivele de anul trecut. Daca am avutprobleme? Da, am avut, dar cred ca faptul ca am actionat proactivne-a ajutat sa nu fim luati prin surpindere de schimbarile sauproblemele care au intervenit", mai spune managerul, care consideraca 2010 va fi un pic mai greu ca acest an. Cititi mai mult pewww.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO