ZF 24

Fallacher, Orange: Explozia datelor mobile a compensat scăderea încasărilor din „minute“

Fallacher, Orange: Explozia datelor mobile a compensat...

Autor: Adrian Seceleanu

24.03.2014, 00:08 403

Nu văd ce consolidare ar putea avea loc între cei mai mari patru jucători din România. Pe termen scurt nu cred că vor avea loc schimbări majore pe piaţă, achiziţiile vor viza operatorii mici precum GTS Telecom, spune şeful Orange.

WikiZF: Profilul companiei Orange

„Explozia“ consumului de servicii de internet mobil a reuşit să compenseze anul trecut scăderea încasărilor din serviciile de voce, iar tendinţa se va accentua în acest an odată cu extinderea acoperirii pentru reţelele de date 4G, a declarat într-un interviu pentru ZF Jean Francois Fallacher, care conduce din anul 2011 Orange, cel mai mare jucător de pe pia­ţa locală de telecom.

„Asistăm la o schimbare de paradigmă de piaţă, o trecere de la serviciile de voce la cele de date. Anul trecut am văzut o scădere a veniturilor din «minute» pentru serviciile de voce, evoluţie compensată în mod semnificativ de creşterea de pe segmentul de date. Este un trend pe această piaţă“, a declarat Fallacher.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO