ZF 24

Firma de avocatură Filip&Company a asistat grupul Digi la contractarea a două împrumuturi în valoare totală de peste 132 de milioane de euro pentru dezvoltarea reţelei de telecomunicaţii din România şi Portugalia

Firma de avocatură Filip&Company a asistat grupul Digi...

Autor: Roxana Rosu

02.05.2023, 10:54 203

Echipa Filip & Company a asistat compania RCS & RDS., parte din grupul Digi, cu privire la contractarea unor noi finanţări în valoare totală de peste 132 de millioane de euro, pentru o perioadă de până la 3 ani, fonduri care vor fi folosite pentru dezvoltarea reţelelor de telecomunicaţii din România şi Portugalia.

Digi Communications N.V. şi Digi Spain au acţionat în calitate de garanţi, iar ING Bank N.V. a acţionat în calitate de agent şi creditor.

“Ritmul în care Digi construieşte reţele avansate tehnologic în Europa este foarte alert, iar aceste noi facilităţi de credit sunt doar un semn exterior al muncii lor intense în acest domeniu. Aştept cu interes ştirile despre finalizarea a diverse etape de construire şi lansarea de servicii”, a declarat Alexandru Bîrsan, partener şi coordonatorul departamentului de Fuziuni, achiziţii şi pieţe de capital al Filip & Company.

Echipa Filip & Company care a asistat RCS & RDS în acest proiect a fost formată din Alexandru Bîrsan (partener), Rebecca Marina (senior associate), Camelia Ianţuc (senior associate) şi Smaranda Văcaru (senior associate).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO