ZF 24

Firma de avocatură Filip & Company îşi extinde echipa de avocati şi promovează un counsel şi trei senior associates în această primăvară

Firma de avocatură Filip & Company îşi extinde echipa...

Autor: Roxana Rosu

08.04.2024, 09:56 962

Firma de avocatură Filip & Company îşi extinde echipa de avocati şi promovează un counsel şi trei senior associates în această primăvară.

Astfel, din luna martie, Rebecca Marina (Bănci şi servicii financiare) a fost promovată în poziţia de counsel, iar Andrei Konya (Fuziuni şi achiziţii), Irina Oprea (Comercial) şi Roxana Roşca (Dreptul concurenţei) se alătură echipei de avocaţi seniori.

În urma acestor promovări, echipa Filip & Company are 105 membri dintre care 14 avocaţi parteneri, 4 counsels, 16 avocaţi seniori şi 45 de avocaţi colaboratori.

„Ne bucurăm să anunţăm aceste promovari bine-meritate şi să îi felicităm pe Rebecca, Andrei, Irina şi Roxana. Sunt co-echipieri cu care ne mândrim, care au contribuit semnificativ la dezvoltarea ariilor de practică în care activează şi care se bucură de încredere, recunoaştere si recomandari elocvente din partea clienţilor şi colegilor. În acelaşi timp, aceste promovări reflectă planurile noastre de creştere şi respectă interesele pe termen lung ale firmei noastre ca întreg”, spune Cristina Filip, managing partner Filip & Company.

Cu experienţă de peste 9 ani pe piaţa serviciilor financiare, Rebecca Marina a fost implicată într-o serie largă de achiziţii în sectorul financiar, tranzacţii de finanţare multi-jurisdicţionale, restructurări şi tranzacţii care vizează aspecte de reglementare privind instituţii de credit şi de asigurări, fintech-uri şi entităţi din sfera serviciilor de plată.

Andrei Konya este specializat în fuziuni şi achiziţii şi are experienţă relevantă în materia dreptului societăţilor comerciale, Irina Oprea are o largă experienţă în legatură cu definirea, organizarea şi verificarea proceselor care conduc la respectarea regulilor de complianţă legală, precum şi în diverse sectoare reglementate precum protecţia datelor, protecţia consumatorului, media şi telecom, dreptul mediului, reglementare şi consultanţă în domeniul dreptului comercial.

Roxana Roşca este specializată în materia dreptului concurenţei, oferind asistenţă juridică în diferite investigaţii desfăşurate de autoritatea de concurenţă, cu privire la notificarea concentrărilor economice, pregătirea de programe de conformare sau asistenţă de zi cu zi în dreptul concurenţei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO