ZF 24

Fondul lui Horia Manda a cumparat 40% din retailerul de jucarii Noriel

Horia Manda a cumparat 40% din retailerul de jucarii Noriel
22.03.2010, 16:55 203

Horia Manda, unul dintre cei mai cunoscuti manageri de fonduride investitii, care a semnat tranzactii cu giganti precum GeneralElectric sau Raiffeisen, a achizitionat 40% din actiunileproducatorului de jucarii Noriel prin intermediul Axxes Capital, inurma unei investitii de 7 milioane de euro.

"Grupul Noriel, care are include o fabrica de jucarii, magazine dejucarii si o editura a rulat anul trecut o cifra de afaceri de 12milioane de euro. In urma acestei tranzacti, fondul de investitiiBalkan Accession Fund (BAF) va controla 40% din actiuni", adeclarat George Constantinescu, presedintele si unul dintreactionarii Noriel, care opereaza patru magazine in Bucuresti siunul in provincie.

Actionarii Noriel sunt fratii George si Cristian Constantinescu siMirela Constantinescu.

Horia Manda, managing partner al Axxess Capital, companie careadministreaza fondurile RAEF si BAF, a declarat ca investitia pecare a realiat-o BAF in Noriel a avut scopul de-a sprijinidezvoltarea retailerului la nivel national si chiar regional.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO