ZF 24

Fostul sef al companiei de consultanta in resurse umane UBD si-a facut firma de recrutare

11.01.2009, 13:57 10

Dan Berteanu, 36 de ani, cel care a condus vreme de sase ani compania de consultanta in resurse umane United Business Development (UBD) a decis sa infiinteze firma de recrutare si selectie Talent Stream. Absolvent al facultatii de automatica si calculatoare din cadrul universitatii Politehnica, din Bucuresti, Berteanu este unul dintre cei mai cunoscuti oameni de pe piata locala de training. Inainte de a veni la UBD, in 2002, a fost regional manager la NCH Corporation,distribuitor de produse de mentenanta industriala, si area sales manager la producatorul de mobila RomWest Euro.
UBD detine pe piata locala trei divizii: Achieve Global – training, Kepner – Tregoe – consultanta si instruire si ROI Institute – cercetare, benchmnarking si consultanta. Diana Rosetka, business unit manager in cadrul Achieve Global, a fost numita la inceputul acestui an general manager al UBD. In 2008, Achieve Global a realizat afaceri de circa 2 milioane de dolari.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO