ZF 24

Fostul sef al RBS, cel mai "hulit" bancher britanic, nu mai este primit nici in cluburile de golf

Fostul sef al RBS, cel mai "hulit" bancher britanic, nu mai este primit nici in cluburile de golf
11.05.2009, 13:05 15

Sir Fred Goodwin nu mai spera sa isi petreaca zilele de pesionar la casa de golf dupa ce numele sau a fost in repetate randuri scos de pe lista de asteptare a celor care asteptau sa se alature membrilor Royal and Ancient Golf Club of St Andrews, scrie The Times.

O cerere completata de fostul director executiv al Royal Bank of Scotland pentru a putea juca golf la St. Andrews a provocat nemultumire in randul membrilor. Unii dintre acestia l-au alungat, considerandu-l “bun stricat”.

Scrisori furioase au fost trimise comitetului de management al clubului, care determina daca cei ce candideaza sunt potriviti sa se alature, pentru a-l impiedica pe Sir Fred, in varsta de 50 ani, sa obtina calitatea de membru. Numele sau a fost scos din lista de asteptare in mai multe randuri, insa nu este clar daca acest lucru s-a realizat cu consimtamantul sau.

Unul dintre membri a spus: “Cred ca a fost scos din lista din cauza nemultumirilor cu privire la posibilitatea ca el sa devina membru. Multi oameni sunt total impotriva acceptarii sale”.
Sir Fred Goodwin a cazut in dizgratie dupa ce banca pe care el o conducea a ajunsa sa fie nationalizata de guvernul britanic, pentru a o impiedica sa intre in faliment.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO