ZF 24

George Dorobanţu, Strategic Projects Director, Regina Maria: Ne uităm la toată piaţa, scanăm tot, indiferent de cifra de afaceri.

George Dorobanţu, Strategic Projects Director, Regina...

Autor: Roxana Rosu

29.03.2017, 13:51 444

Ne uităm la toată piaţa, scanăm tot, indiferent de cifra de afaceri. Ne uităm la businessuri de viitor, scalabile pentru noi, în oraşe cu potenţial mai scăzut poate, dar care pot creşte, să aibă un istoric corect, să nu depindă de un medic sau acţionar, să vedem sinergii, a spus George Dorobanţu, Strategic Projects Director, Regina Maria la conferinţa ZF Top Tranzacţii. 

Suntem pe o piaţă efervescenţă, în care M&A este la modă. Se pune multă presiune pe multiplii. E nevoie de consultanţi care să aducă un pic de expertiză businessurilor antreprenoriale româneşti. E critică intervenţia unui consultant.

Alte declaraţii: 

Suntem căutaţi de consultanţi dar şi de jucători mai mici, care vor să intre intr-o corporaţie.

Ne uităm şi la businessuri mature, dar nişate, care ne pot ajuta să ne consolidăm businessul de acum încolo.Cum a fost la Ponderas.  Ne uităm şi la afaceri mici, care sunt în creştere. Avem un portofoliu mixt.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO