ZF 24

Gigantul Schlumberger a ajuns la 450 de oameni în România şi este cu ochii pe noi angajări: ne construim relaţii cu universităţile din Cluj, Bucureşti şi Ploieşti

Gigantul Schlumberger a ajuns la 450 de oameni în...

Autor: Roxana Petrescu

11.12.2013, 00:08 2223
Grupul Schlumberger, cel mai mare furnizor la nivel global de tehnologie şi soluţii pentru companiile de petrol şi gaze, a ajuns la 450 de salariaţi în România, după ce în mai a deschis o bază de servicii cu 170 de oameni în Ploieşti. Compania spune că va continua angajările, fiind în contact cu marile centre universitare de profil pentru a-i recruta pe viitorii salariaţi. Schlumberger este un business de aproape 42 de miliarde de dolari, cu 120.000 de angajaţi activi în 85 de ţări.
 
„Schlumberger are o relaţie istorică cu România. Prima măsurătoare pentru stabilirea proprietăţilor unui rezervor de hidrocarburi a fost derulată în România în 1927. Schlumberger şi-a deschis pentru prima dată un birou aici în 1994, iar în 2003 am preluat primul nostru proiect de management din ţară în parteneriat cu Romgaz“, a declarat Ariane Labadens, managerul de comunicare al Schlumberger pentru Europa şi Africa.
 
România este prima ţară cu o producţie confirmată de petrol în urmă cu mai bine 150 de ani şi are o tradiţie în producţia de gaze naturale de peste 100 de ani. În prezent, producţia de petrol a României a ajuns la circa 4 milioane de tone anual, ceea ce acoperă mai puţin de jumătate din necesarul intern.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO