ZF 24

Guvernul va informa potentialii imigranti din state terte despre oportunitatile de angajare din tara

19.09.2007, 19:25 16

Guvernul va initia in luna septembrie o campanie de informare a "potentialilor imigranti din tari terte" asupra oportunitatilor de lucru pe piata romaneasca, pentru luna noiembrie fiind prevazuta realizarea unei biblioteci virtuale cu specimene ale documentelor de stare civila folosite de straini, informeaza Mediafax.

Masurile sunt incluse in Strategia Romaniei in domeniul imigratiei pentru perioada 2007-2010, document aprobat, ieri, de Executiv.

"In cadrul Planului de actiune pe anul 2007, se are in vedere realizarea, in luna septembrie 2007, a unei campanii de informare a potentialilor imigranti din principalele tari terte producatoare de imigranti pentru Romania referitoare la oportunitatile de pe piata romaneasca a fortei de munca, conditiile de admisie si sedere, precum si a riscurile la care acestia se supun in cazul nerespectarii cadrului legal", se arata in document.

Mai multe stiri pe site-ul www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO