ZF 24

​Hotel Premier Palace & Spa, din zona Ghencea a Capitalei, a fost scos la vânzare pentru suma de 6,9 milioane euro

​Hotel Premier Palace & Spa, din zona Ghencea a...

Autor: Miruna Diaconu

09.05.2023, 18:08 512
Hotelul Premier Palace & Spa, controlată de compania Premier Palace, aflată în insolvenţă încă din 2019, este scos la vânzare în schimbul sumei de 6,9 milioane euro, potrivit unui anunţ al administratorului judiciar Euro Insol.

„Există interes pentru cumpărarea acestui activ, rămâne de văzut cine se va înscrie la licitaţii”, spun reprezentaţii Euro Insol.

În 2019, compania a avut venituri de 11,2 milioane lei şi pierderi de 3 milioane lei, potrivit datelor Ministerului de Finanţe. Anul trecut, Premier Palace a înregistrat venituri de doar 157.000 lei. Premier Palace este controlată în proporţie de 99% de o companie numită Krinada Limited cu sediul în Cipru.

Proprietatea este formată din două corpuri de clădire. Primul corp de clădire are 60 de camere, un restaraunt cu o capacitate de 200 de locuri şi douăă baruri. Cel de-al doilea corp numără 20 de camere, un restaruant, un centru spa, o piscină interioară semi-olimpică şi un centru de conferinţe. Hotelul este situat ăn zona Ghencea.

Licitaţia pentru vânzarea hotelului vor avea loc în data de 26 mai.​​

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO