ZF 24

Imobiliarii se plang ca au ajuns la "pretul real“ si nu mai ofera ieftiniri

19.04.2010, 22:42 14

In acest an in Bucuresti sunt anuntate 11 targuri imobiliare,fata de 15 anul trecut. Spre deosebire de anul trecut,dezvoltatorii nu mai ofera bonusuri de genul bucatariilor mobilatesau cabanelor la munte, scrie Gandul.

Majoritatea dezvoltatorilor imobiliari spun ca au ajuns la unpret "real" si nu mai sunt dispusi sa mai recurga la noi ieftiniriale locuintelor, dupa ce anul trecut au redus preturile in medie cupana la 15%. In plus, cei care vor sa cumpere o locuinta noua numai beneficiaza de discounturile semnificative din anii trecuti siisi pot lua adio de la bonusuri de genul bucatarii mobilate, cabanela munte sau alte facilitati. Locurile de parcare insa nu au iesitdin oferta dezvoltatorilor imobiliari.

"Am ajuns la un pret real, construim cu manopera ieftina, amnegociat bine cu constructorii, in avantajul clientilor. Nu vom maiface reduceri de pret. Am scazut preturile inainte (in 2009 -n.red.), din acest an nu le-am mai redus", a declarat pentru GandulNicolae Stanga, manager Premium Imobiliare. Mai multe desprepiata imobiliara din Bucuresticititi pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO