ZF 24

Inca un Airbus 320 pentru baza din Baneasa a operatorului aerian Wizz Air

Inca un Airbus 320 pentru baza din Baneasa a operatorului aerian Wizz Air
10.10.2007, 16:28 18

Compania aeriana de low-cost Wizz Air va avea din februarie 2008 doua aeronave pentru baza aeroportului Baneasa, fata de un singur avion Airbus 320, a declarat Luke Farajallah, CEO Wizz Air.

"De la inceputul anului viitor vom opera cu doua avioane de la baza din Baneasa, iar numarul de angajati care se ocupa de intretinere va creste", a spus Farajallah.
Compania Wizz Air opereza pe opt rute din Romania si va incepe activitatea pe inca doua luna aceasta, pe ruta Targu Mures-Londra si Bucuresti-Valencia, cu o frecventa de 3 si respectiv 2 zboruri pe saptamana.

Din februarie 2008 vor fi lansate alte trei curse, cu plecare din Bucuresti spre Parma si Venetia(Treviao) iar de pe aeroportul din Targu Mures, spre Dortmund, la sfarsitul lui februarie, urcand la 13 numarul rutelor pe care Wizz Air va opera in Romania.

Wizz Air a anuntat astazi semnarea unui contract cu compania Airbus pentru 50 de aeronave A320, precum si un contract de tip optiune pentru alte 25, investitie care se ridica la 2,5 miliarde de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO