ZF 24

iStyle România a investit 200.000 de euro într-un magazin Apple în Polus Center Cluj

iStyle România a investit 200.000 de euro într-un...

Autor: Laurentiu Cotu

15.05.2014, 14:47 1191

iStyle România, unul dintre cei mai mari reselleri ai Apple pe piaţa locală, va redeschide în acest weekend, într-un nou concept, magazinul din Polus Center Cluj, în urma unei investiţii de aproape 200.000 de euro.

Noua locaţie are o suprafaţă totală de 116 mp, destinată zonelor de retail şi de service, iar din acest magazin pot fi achiziţionate toate produsele Apple prezente pe piaţa locală: MacBook Air, MacBook Pro, iMac sau MacPro, orice versiune de iPod, iPad sau iPhone, Apple TV.

Magazinul include şi gama de accesorii pentru produse Apple şi software, de la aplicaţii profesionale la cele dedicate utilizatorilor individuali. De asemenea, magazinul are şi o zonă cu Service Desk, destinată testării produselor cumpărate, acordării de consultanţă şi mentenanţă.

’’Amenajarea magazinelor este concepută după standardele Apple. Astfel, oferim clienţilor demonstraţii pentru produsele Apple şi accesorii,  evenimente şi seminarii în care vor fi aduse în discuţie cele mai noi tehnologii, acces la programe financiare şi de leasing, servicii de suport şi reparaţii", a declarat Dora Popeneciu, general manager iStyle.

iStyle este primul Apple Premium Reseller din România şi Apple Service Provider şi are în prezent o reţea de 4 magazine pe piaţa locală, trei în Bucureşti şi unul în Cluj-Napoca. iStyle intenţionează ca în viitor să-şi extindă reţeaua naţională cu încă 3 magazine de tip Apple. iStyle oferă gama completă de Mac, iPad, iPod, iPhone şi Apple TV, împreună cu un portofoliu de accesorii şi software.

Reţeaua de magazine iStyle România a încheiat anul trecut cu afaceri de aproximativ 9 milioane de euro, la acelaşi nivel cu 2012, cele mai bine vândute produse fiind tabletele iPad, urmate de laptopurile MacBook Air şi MacBook Pro Retina, potrivit unor informaţii furnizate anterior de companie. Anual, potrivit estimărilor de pe piaţă, în România se vând câteva zeci de mii de iPad-uri şi câteva zeci de mii de iPhone-uri.

 
     

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO