Jurnal de bursă 04 feb. 2014

4 feb 2014 Ziarul Financiar

Acţiunea zilei de ieri

Acţiunile Băncii Transilvania (TLV) au închis şedinţa de ieri cu un avans de 2,5% după ce în debutul zilei aceste titluri se corectau cu peste 3%. Înainte de ora prânzului titlurile Băncii Transilvania au coborât momentan sub cotaţia de 1,61 lei/unitate, ca să închidă şedinţa la un preţ de 1,7 lei/titlu.

Evoluţia de ieri a venit pe fondul unor tranzacţii în valoare de 810.000 de lei. În ultima perioadă mai mulţi insideri din cadrul companiei şi-au vândut pachetele de acţiuni pe bursă după ce le-au primit gratuit printr-un program de recompensare a salariaţilor.


Acţiuni de urmărit azi

  • Nuclearelectrica Bucureşti (SNN), care l-a recrutat recent în poziţia de director financiar pe Mihai Darie. Acţiunile Nuclearelectrica au scăzut continuu de la listare, atingând ieri un nou minim de 10,1 lei/acţiune.

  • Transilvania Construcţii (COTR), după propunerea conducerii de a revoca administratorii societăţii şi alegerea de noi administratori în concordanţă cu reducerea numărului de administratori ai societăţii de la cinci la trei.

  • Alro Slatina (ALR) care a convocat acţionarii în vederea aprobării bugetului pentru anul 2014 şi acoperirea unor pierderi contabile de 547 mil. lei.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.02.2014

 
Cuvinte cheie:
Jurnal de bursa
, Banca Transilvania
, actiuni
, bursa

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide