ZF 24

LeasePlan a intrat oficial pe piata romaneasca

20.09.2007, 15:11 22

Compania de leasing operational LeasePlan, controlata de Volkswagen Group, a inaugurat oficial, joi, biroul din Romania, planificand sa finanteze pana la finele anului achizitia a 100 de autovehicule si a altor 800 de masini anul viitor, au anuntat, astazi, reprezentantii companiei, citati de Mediafax.

LeasePlan Romania face parte din grupul olandez LeasePlan, detinut de un consortiu alcatuit din Volkswagen Group (50%), Compania de Dezvoltare Mubadala din Abu Dhabi (25%) si Grupul Olayan (25%).

Pentru inaugurarea reprezentantei locale, compania a investit 1,2 milioane euro, suma acoperind cheltuilile cu aparatura si infrastructura IT, inchirierea birourilor si infiintarea firmei.

"Exista de mai multi ani cerere din partea multinationalelor pentru leasingul operational, un produs foarte cunoscut in Vest (...). Obiectivul nostru este sa livram anul viitor 800 de masini, iar la sfarsitul lui 2009, sa ajungem la o flota de peste 1.700 de masini", a declarat directorul general LeasePlan Romania, Bogdan Apahidean.

Mai multe stiri pe site-ul www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO