ZF 24

Licitatia pentru vanzarea hotelului Dacia din Neptun va fi reluata, pe 2 octombrie

18.09.2007, 16:36 8

Licitatia pentru vanzarea hotelului Dacia din Neptun va fi reluata, in data de 2 octombrie, intrucat marti nu s-a prezentat niciun ofertant, a declarat agentiei MEDIAFAX Florea Minea, seful serviciului Financiar al Sucursalei de Reprezentare si Protocol Neptun, citat de Mediafax.

RA- APPS a organizat marti o licitatie pentru vanzarea hotelului Dacia din Neptun, pretul de pornire fiind de 4,5 milioane de euro, fara TVA.

"Deoarce nu s-a inscris nimeni la aceasta licitatie, o vom relua pe data de 2 octombrie, dar de data aceasta nu mai este obligatoriu sa fie minim trei participanti, ci doi. Daca nici in acest caz hotelul nu va fi adjudecat, se va organiza o alta licitatie dupa o saptamana, urmand ca in acel caz, daca va fi un sigur participant, acesta sa poata cumpara hotelul daca plateste cu 10% mai mult decat pretul de pornire, avand posibilitatea sa-l achizitioneze in rate", spune Minea.

Mai multe stiri pe site-ul www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO