ZF 24

Licitatii de 20 mil. euro pentru infrastructura din Botosani, Harghita si Covasna

21.09.2007, 15:17 26

Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor (MDLPL) va organiza licitatii pentru reabilitarea centrului istoric al orasului Botosani si reamenajarea izvoarelor minerale din judetele Harghita si Covasna, valoarea totala a contractelor fiind de maxim 20,5 milioane de euro, informeaza Mediafax.

Proiectul de reabilitarea a centrului istoric si a zonei pietonale din Botosani presupune consolidarea, refacerea fatadelor si racordarea la utilitati pentru 18 cladiri, precum si refacerea infrastructurii de alimentare cu apa si a sistemului de canalizare. De asemenea, va fi reabilitat sistemul de iluminat public si vor fi derulate lucrari de asfaltare ale strazilor din zona si de refacere a zonei pietonale. Proiectul include si amenajarea a doua parcari.

Valoarea estimativa a lucrarilor pentru reabilitarea centrului orasului Botosani este cuprinsa intre 7 si 9,5 milioane de euro, iar termenul limita de depunere a ofertelor a fost stabilit pentru 20 noiembrie.

Mai multe stiri pe site-ul www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO