Liderul mondial în tranzacţionarea de titluri tip CFD a încheiat un parteneriat cu Tradeville pentru investitorii de pe piaţa locală

14 mar 2017 Autor: Roxana Rosu

Tradeville a incheiat la finele anului trecut un parteneriat cu IG Markets Ltd, cel mai important broker international în tranzacţionarea instrumentelor derivate de tip CFD (contracte financiare pentru diferenţă). 

Un CFD este un contract care creşte sau scade în valoare în concordanţă cu creşterea sau scăderea în valoare a activului suport pe care se bazează acesta. Preţul unui CFD replică preţul activului suport care stă la baza sa.

Contractele pentru diferenţă pot avea ca activ suport perechi valutare, acţiuni, indici, sectoare, mărfuri, note de trezorerie, rate ale dobânzii şi chiar rate ale inflaţiei.

Tradeville este lider de piaţă în online trading, fiind prima companie din România ce a dezvoltat o platformă de tranzacţionare online. 

La nivel mondial, IG Group este o organizaţie cu mai mult de 152.600 de clienţi activi în toată lumea (mai 2016), are sediul la Londra şi birouri în toată Europa, Africa, Asia-Pacific, Orientul Mijlociu şi SUA. Tradeville are o experienţă de 20 de ani pe piaţa românească de capital, iar IG Group este membră a FTSE 250 Index, având o capitalizare de piaţă de 1,9 miliarde lire sterline (februarie 2017).

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.03.2017

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
mondial
, parteneriat
, romania
, tranzactionare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide