ZF 24

Maserati lanseaza la Romanian Boat Show doua noi modele - GALERIE FOTO

Maserati lanseaza la Romanian Boat Show doua noi modele
04.05.2009, 19:13 81

AutoItalia, importatorul Maserati pe piata locala, va lansa la finele acestei saptamani in cadrul Romanian Boat Show, doua noi modele ale constructorului italian – GranTurismo Automatic S si Quattroporte GT S, ambele avand preturi de pornire de peste 100.000 de euro.

Quattroporte Sport GT S este considerat a fi cel mai sportiv sedan de lux din istoria Maserati. Spre deosebire de modelul „de serie”, noul Quattroporte dispune de o garda la sol mai mica cu 10 mm in spate si 23 mm in fata. Motorul V8 de 4,3 litri dezvolta acum 440 CP la 7.000 rpm, fata de 400 CP la versiunea „standard”, in timp ce cuplul motor este de 490 Nm. Acesta ii permite sa accelereze de la zero la 100 km/h in putin peste 5 secunde, in timp ce viteza maxima este de 270 km/h.

GranTurismo Automatic S dispune de acelasi motor V8 de 440 CP care se regaseste si pe Quattroporte Sport GT S, numai ca de aceasta data este cuplat la o cutie de viteze automata cu sase trepte. In plus, sistemul de franare nu mai este cel standard, ci unul proiectat de catre Brembo, in timp ce sistemul de amortizoare Skyhook ajusteaza automat taria suspensiei in functie de conditiile de drum.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO