ZF 24

Medici care ne-au marcat şi de la care avem multe de învăţat

Medici care ne-au marcat şi de la care avem multe de...

Autor: Mădălina Drăgoi

04.12.2014, 17:35 128

Jurnaliştii nu au fost niciodată bogaţi. Însă, fiecare dintre ei se îmbogăţeşte de fiecare dată când întâlneşte oameni senzaţionali. Sclipirile din ochii personajelor pe care le-am intervievat de-a lungul celor de 102 ediţii de “Ce se întâmplă, doctore”? mai precis de-a latul a 9 ani din viaţa mea m-au făcut de multe ori să mă simt una dintre cele mai norocoase fiinţe din lume.
Aşadar, ca jurnalist uneşti lumi. Este de datoria ta şi marele tău merit totodată să transmiţi obiectiv informaţiile şi poveştile oamenilor extraordinari. Trebuie să inspiri, să participi la schimbare, să lupţi.

Mereu am considerat că dacă după fiecare articol de la rubrica sănătate din revista noastră măcar un singur cititor va merge la medic şi se va trata – misiunea noastră este îndeplinită. Evident, toate articolele pe care le scrii, toate interviurile pe care le realizezi, toate situaţiile noi în care eşti pus zi de zi, toate locurile în care ajungi nu te lasă aşa cum eşti. Îşi pun amprenta asupra ta, te schimbă, te ajută să ieşi din zona de confort, te ajută să devii o variantă mai bună a ta şi să evoluezi. Încerc să învăţ câte o lecţie de la aproape fiecare om pe care îl întâlnesc şi să o transmit mai departe vouă, dragi cititoare şi cititori şi celor apropiaţi. Pentru această aniversare am selectat 3 întâlniri marcante.

Citiţi articolul integral pe www.csid.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO