ZF 24

Ministrul Transporturilor a prelungit termenul pentru finalizarea Garii Sibiu

Ministrul Transporturilor a prelungit termenul pentru finalizarea Garii Sibiu
17.09.2007, 21:59 8

Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a vizitat, astazi, santierul de la Gara Sibiu si, la solicitarea constructorului, a prelungit termenul de finalizare a lucrarilor cu trei luni si jumatate, pana in data de 15 decembrie, informeaza Mediafax.

Potrivit ministrului, compania constructoare a prezentat, in urma cu doua saptamani, o lista cu lucrari suplimentare care au mai fost necesare din cauza "defectiunilor sau lipsei de acuratete a expertizei".

"Stiu ca termenul initial era octombrie 2006. Va spun de acum, noul termen este 15 decembrie a.c. Daca reziliez acum contractul, cu siguranta vom avea proces. In cadrul procesului, cu siguranta vom avea suficiente argumente sa aratam ca vina apartine exclusiv constructorului. E posibil procesul sa dureze. Reluam licitatia si riscam ca lucrarile sa se prelungeasca cu un an si jumatate", a declarazt Ludovic Orban, in cadrul unei conferinte de presa, sustinute la sediul PNL Sibiu.

Mai multe stiri pe site-ul www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO