ZF 24

Monica Vartic, HR Business Partner SEE al SAP: Vrem să angajăm 100 de tineri până la finalul anului

Monica Vartic HR Business Partner SEE (Europa de Sud şi de Est)

Monica Vartic HR Business Partner SEE (Europa de Sud şi de Est)

Autor: Corina Mirea

28.04.2014, 00:08 889

Producătorul german de soluţii software de business SAP va angaja aproximativ 100 de per­soane până la finalul acestui an, îndrep­tându-se astfel spre un număr total de 500 de anga­jaţi pe piaţa locală. Toate joburile scoase la concurs în următoarele luni vor viza poziţii din zona de consultanţă, preponderent pentru centrele regionale din Cluj şi din Timişoara.

„Suntem în plin proces de recrutare, tocmai s-au aprobat poziţiile pentru anul acesta şi recrutăm în fiecare zi, practic. În funcţie şi de ce ne oferă piaţa, vom angaja cam 100 de persoane. Toate poziţiile deschise pentru anul acesta sunt în zona de consultanţă, procesul fiind parte a unei strategii pe care am stabilit-o încă din 2011 când ne-am hotărât să ne dezvoltăm pe această linie. Ne uităm în special la tineri pentru că avem nevoie de competenţe în zona noilor tehnologii, cele tehnice care ţin de zona de consultanţă putând fi învăţate pe parcus“, spune Monica Vartic, cea care conduce politicile de resurse umane ale angajaţilor SAP România de aproape patru ani. În prezent, SAP România are circa 380 de angajaţi în toate cele trei centre de servicii (unul fiind localizat în Capitală) care deservesc clienţi din state europene, dar şi din Orientul Mijlociu şi Africa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO