ZF 24

Nemţii de la Huf au 2 mil. € pentru investiţii în echipamente

Nemţii de la Huf au 2 mil. € pentru investiţii în...

Autor: Laurentiu Cotu

17.08.2014, 19:00 268
Producătorul arădean de sisteme de închidere pentru auto­turisme Huf România, parte a grupului german Huf, cu afa­ceri globale de 1,1 mld. euro şi 7.000 de angajaţi, şi-a bugetat pentru acest an investiţii de peste 2 mil. euro pentru achizi­ţio­narea de echipamente.
 
Nemţii produc în fabrica de la Arad sisteme mecanice şi electrice de închidere pentru autoturisme, chei, mânere de uşi şi mecanisme de blocare a volanului pentru Renault/Dacia, BMW, Porsche, Kia, MAN, Volvo sau Mitsubishi.
 
„Anul trecut investiţiile au fost direcţionate către construirea unei fabrici noi, însă anul acesta ne-am planificat in­vestiţii în achiziţionarea de echi­pa­mente de asamblare şi in­jecţie mase plastice. În 2014, in­ves­tiţiile în aceste echipamente vor depăşi suma de 2 milioane de euro“, au declarat pentru ZF Tran­sil­vania oficialii companiei Huf România.
 
Compania estimează pentru acest an o cifră de afaceri de 26,4 mil. euro, în uşoară creştere faţă de anul trecut, când afacerile Huf România au ajuns la 25,9 mil. euro (peste 115,1 mil. lei), conform site-ului Ministerului Finan­ţe­lor. De asemenea, pentru următorii cinci ani, în funcţie de evoluţia pieţei, nemţii văd o dublare a cifrei de afaceri şi aproximativ 500 de angajaţi. Conform estimărilor de creştere ale companiei, cifra de afaceri a Huf România ar putea ajunge în următorii cinci ani la 53 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO