ZF 24

Oferte sub pretul de pornire pentru activele Terom, lichidatorul va relua licitatia

14.09.2007, 20:13 35

Casa de Insolventa Moldova, lichidatorul Terom Iasi, va relua licitatia pentru vanzarea platformei industriale si a altor active, dupa ce astazi cei doi investitori interesati au depus oferte sub pretul de pornire, a declarat agentiei MEDIAFAX reprezentantul lichidatorului, Marioara Apetrei.

Pentru activul functional, scos la vanzare la pretul de pornire de 46,07 de milioane de lei, fara TVA, a depus oferta societatea Romcarbon Buzau.

Romcarbon a depus o oferta si pentru sectia de distilare, construita pe 2.465 metri patrati, scoasa la vanzare la pretul de 998.877 de lei, fara TVA, si pentru o suprafata de teren de 7.987 mp cu cladirile si echipamentele aferente, pentru care organizatorii licitatiei au cerut 3,16 milioane lei, fara TVA.

Pentru sectia de distilare si terenul de 7.987 mp si-a aratat din nou interesul societatea International Import Export Comp SRL, firma care a depus oferta si la prima licitatie, organizata la inceputul lunii septembrie.

Mai multe stiri pe site-ul www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO