ZF 24

Petromidia, mai sus cu 4% la Bursa

25.07.2006, 12:44 15

Actiunile Rompetrol Rafinare (Petromidia) inregistrau o apreciere de peste 4% la ora 12:20, pe un volum de tranzactionare cu circa 60% mai ridicat fata de sedinta de ieri.
"Toata piata si-a mai revenit in ultima perioada, iar in acest context actiunile Rompetrol Rafinare (Petromidia) sunt pe o tendinta de recuperare a pierderilor inregistrate de la inceputul anului, mai ales ca acestea au fost mari. Nu cred ca se cumpara neaparat in asteptarea rezultatelor pe primul semestru, incat e greu de crezut ca acestea vor fi extraordinare", considera Sorin Carstea, director de operatiuni la societatea de brokeraj IFB Finwest.
Celelalte actiuni mari de pe piata si-au mentinut si o data cu intrarea in a doua parte a zilei evolutiile relativ stabile inregistrate inca de la inceputul sedintei, situatie care va continua, spun brokerii, pana vor aparea rezultatele financiare definitive pentru primele sase luni ale anului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO