ZF 24

Presedintele CJ Timis va discuta la Bruxelles despre amanarea predarii actiunilor de la aeroport

17.09.2007, 17:59 12

Presedintele Consiliului Judetean Timis (CJT), Constantin Ostaficiuc, a declarat, astazi, ca amanarea predarii actiunilor de la aeroport catre CJT si Consiliul Local Timisoara (CLT) nu este in spiritul descentralizarii si ca vrea sa vorbeasca despre acest lucru la Bruxelles, informeaza Mediafax.

Ostaficiuc a spus ca va prezenta la Comitetul Regiunilor, din octombrie, de la Bruxelles, un punct de vedere despre modul in care Guvernul Romaniei vede descentralizarea.

"Acum doua luni spunea ministrul Orban la Timisoara ca intre 1 si 15 octombrie se va emite o hotarare de Guvern prin care se va aloca o parte din actiuni catre comunitatea locala. Revine dupa doua luni si ne trimite in 2009, poate peste doua saptamani ne trimite in 2015 si toate aceste declaratii sunt in spiritul descentralizarii. Este absurd ca un minister sa conduca o societate de interes regional. Voi avea o discutie la Comitetul Regiunilor din octombrie, la Bruxelles, unde este dedicata o parte aeroporturilor regionale si voi prezenta un punct de vedere al Judetului Timis vizavi de acest mod de a gandi despre descentralizare la nivelul Guvernului Romaniei", a spus Ostaficiuc.

Mai multe stiri pe site-ul www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO