ZF 24

"Semanatoarea" va produce primele 300 de tractoare pana la sfarsitul anului

14.09.2007, 17:26 24

Compania Rombel Traktor, controlata de firmele romanesti Semanatoarea, MYO-O si MTZ din Belarus, lucreaza in prezent la primele 25 de tractoare, urmand ca pana la sfarsitul anului sa livreze pe piata 300 de unitati, a declarat agentiei MEDIAFAX Andrei Mihailov, director de marketing al MYO-O.

Tractoarele vor avea o putere de 85 de cai si vor fi vandute cu circa 16.000 de euro. Primele 25 de tractoare, la care se lucreaza in prezent, vor fi scoase pe piata pana la sfarsitul lunii septembrie.

Compania isi propune sa produca anual 4.000 de tractoare, destinate in principal pietei interne. Toate cele 300 de tractoare care vor fi construite pana la sfarsitul acestui an vor fi destinate pietei interne, urmand ca exporturile sa fie catre tari ca Republica Moldova, Ucraina, Bulgaria si Serbia.

Reprezentantii Rombel Traktors, companie controlata de firmele romanesti Semanatoarea, MYO-O si MTZ din Belarus, au estimat, in luna februarie, vanzari anuale de circa 70 de milioane de euro.

Mai multe stiri pe site-ul www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO