ZF 24

Salariati ai Coca-Cola care vor fi disponibilizati cer peste 9 salarii compensatorii

25.09.2007, 18:22 58

Reprezentantii unuia din cele trei sindicatele din cadrul companiei Coca-Cola cer amanarea procesului de externalizare a doua departamente din locatia Bucuresti - depozit si distributie, pentru a putea negocia numarul salariilor compensatorii, dorind mai mult de noua pentru viitorii disponibilizati, informeaza Mediafax.

Presedintele Sindicatului Coca-Cola Bucuresti, Stefan Dumitrescu, a declarat, astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca externalizarea celor doua departamente importante catre alte firme se afla deja in derulare, prin deschiderea depozitului din Pantelimon. Astfel, urmeaza sa fie disponibilizati 300 de salariati, acestia cerand mai mult de noua salarii compensatorii, cat este dispusa, in prezent, administratia sa le ofere.

Liderul sindical a precizat ca urmeaza sa actioneze in instanta administratia si sa sesizeze Inspectia Muncii, pentru nerespectarea drepturilor sindicale si discriminare fata de salariati si sindicate.

Mai multe stiri pe site-ul www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO