ZF 24

SIF Transilvania a subscris 30 mil. lei la majorarile de capital de la 4 firme

11.09.2007, 19:13 15

SIF Transilvania a subscris, ieri, la majorarile de capital social derulate la patru companii la care este actionar, respectiv Aro Palace Brasov, Transilvania Leasing IFN, Orizont Turism Predeal si Grup Bianca Leasing IFN Brasov, subscrierile avand valoarea totala de 30 milioane lei (circa 9,05 mil. euro), informeaza Mediafax.

Astfel, in cazul Orizont Turism Predeal, Societatea de Investitii Financiare (SIF) Transilvania a subscris 13,2 milioane lei, reprezentand contravaloarea a 5,28 milioane actiuni, in timp ce la Aro Palace Brasov, subscrierile s-au situat la 8,6 milioane lei, respectiv 86,4 milioane actiuni, se arata intr-un comunicat al SIF Transilvania.

Totodata, societatea a participat la majorarea de capital a Transilvania Leasing IFN Brasov, valoarea pachetului de actiuni subscris ridicandu-se la 5,8 milioane lei, precum si a Grup Bianca Leasing IFN Brasov, unde a subscris 1,84 milioane lei, respectiv 1,8 milioane titluri la un pret de emisiune de 1 leu.

Mai multe informatii pe site-ul www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO