ZF 24

Smartphone-ul Nokia X cu Google Android este acum disponibil la Cosmote

Smartphone-ul Nokia X cu Google Android este acum...

Autor: Ioana Nita

07.05.2014, 00:00 841

Nokia X, primul smartphone al companiei finlandeze absorbite recent de Microsoft care rulează cu sistemul de operare Google Android, este disponibil acum la operatorul de telecom local Cosmote la preţul de 499 lei fără abonament.

Smartphone-ul Nokia X este un terminal cu preţ din clasa medie, compatibil 3G, care dispune de cameră foto de 3 MP, procesor dual-core de 1 GHz, memorie internă de 512 MB şi capacitate de stocare de 4 GB care poate fi extinsă până la 32 GB printr-un card micro SD. Telefonul permite folosirea a două cartele SIM simultan.

Sistemul Google Android este însă modificat semnificativ în ceea ce priveşte interfaţa, care seamănă cu cea instalată pe modelele cu Windows Phone. Noul X are preinstalate aplicaţiile proprii colecţiei Nokia, inclusiv câteva aplicaţii Microsoft, şi oferă posibilitatea utilizatorilor de a accesa magazinul Android al Nokia, precum şi mai multe magazine ale terţilor.

Nokia X Dual SIM este disponibil în magazinele Cosmote, Romtelecom şi Germanos la preţul de 89 lei împreună cu abonamentul Cosmote Free M pe 24 de luni, care, pentru doar 15 euro pe lună (TVA inclus), oferă 250 de minute naţionale şi internaţionale în zona 1, 250 de SMS-uri naţionale, nelimitat minute în reţea şi în Romtelecom, SMS-uri în reţea, precum şi trafic de date (viteza scade după depăşirea traficului recomandat de 250 MB).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO