ZF 24

Supermarketul online Sezamo a extins categoria „pet shop” cu mai multe produse pentru pisici: Am crescut sortimentaţia pentru pisici cu 30%

Supermarketul online Sezamo a extins categoria „pet...

Autor: Ioana Niţă

12.04.2024, 17:45 90

Sezamo, supermarketul online local deţinut de grupul ceh Rohlik, a extins recent categoria „pet shop” cu noi produse pentru pisici, crescând sortimentaţia din această gamă cu 30%, atât prin aducerea de noi mărci, cât şi prin dezvoltarea brandurilor deja existente în portofoliu. Conform datelor, 70% dintre clienţii Sezamo care cumpără produse din categoria Pet Shop aleg produse pentru pisici şi cheltuiesc în medie 50 de lei per achiziţie.

„Clienţii noştri sunt mari iubitori de animale, aşa că era naturală dezvoltarea acestei categorii. Ne-am uitat la obiceiurile de consum, am discutat cu clienţii şi am realizat că produsele dedicate animalelor de companie fac parte din coşul săptămânal, astfel că întreaga categorie depăşeşte astăzi 500 de produse”, a declarat Cristian Sălceanu, CEO Sezamo.

Cel mai cumpărat produs din „pet shop” este hrana umedă la plic, iar sortimentele preferate de către clienţii Sezamo sunt cel pentru pisicile sterilizate şi cel pe bază de somon. Din punct de vedere valoric, cel mai mult se cheltuie pentru aşternut igienic, mai exact pe aşternut silicatic sau tip bentonită.

În oferta Sezamo se regăseşte şi brandul propriu, Pauu, care se adresează atât pisicilor, cât şi câinilor, iar în viitor, pe lângă mâncare, va include şi accesorii pentru pisici.

În următoarele două săptămâni, Sezamo va avea reduceri de până la 30% la produse selectate din categoria pentru pisici. Printre brandurile disponibile vor fi Applaws, Schesir, Royal Canin şi Optimeal. În plus, clienţii noi pot să testeze produsele supermarketului online gratuit, în limita a 50 de lei, folosind un cod special, ofertă valabilă timp limitat, pe categoriile dedicate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO