ZF 24

Trafic îngreunat pe DN1 Ploieşti – Braşov din cauza numărului mare de maşini

Trafic îngreunat pe DN1 Ploieşti – Braşov din cauza...

Autor: Andreea Tobias, Mediafax

30.11.2017, 12:41 89

Potrivit Centrului Infotrafic, din cauza numărului mare de autoturisme, circulaţia rutieră pe sensul de urcare al DN1 Ploieşti – Braşov se desfăşoară îngreunat, în condiţii de aglomeraţie, pe tronsonul Cornu de Sus – Comarnic şi în zona staţiunii montane Buşteni, în judeţul Prahova.

În acelaşi judeţ, se circulă îngreunat pe Centura de Vest a municipiului Ploieşti.

De asemenea, se circulă în condiţii de aglomeraţie la ieşirea de pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti în DN7, la Bascov, judeţul Argeş. Aici, s-a format coloană de maşini, în mişcare, de aproximativ doi kilometri.

Din cauza numărului mare de persoane care intenţionează să petreacă minivacanţa în străinătate, se circulă îngreunat pe autostrada A1 Arad – Nădlac, la ieşirea din ţară prin punctul de trecere a frontierei Nădlac II.

Pentru evitarea aglomeraţiei, autorităţile recomandă utilizarea punctului de trecere a frontierei Nădlac I sau a altor puncte.

Totodată, pe sensul către Râmnicu Vâlcea al DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea se circulă în condiţii de aglomeraţie la ieşirea de pe autostradă şi pe raza judeţului Vâlcea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO