ZF 24

#trebuiesarepornimbusinessul. Hotelierii de pe litoral îşi fac strategii timide pentru a nu rata complet sezonul estival. „Distanţarea şi spălatul pe mâini nu sunt măsurile pe care le aşteptăm, noi trăim din credite şi vom face credite”

#trebuiesarepornimbusinessul. Hotelierii de pe litoral...

Autor: Miruna Diaconu

28.04.2020, 11:00 459
  • Distanţarea pe plajă nu ar fi o problemă, sunt plaje mari, gradul de ocupare va fi oricum mult redus

  • Room service-ul va fi mai căutat vara aceasta, oamenii vor dori să ia micul dejun pe balcon decât să iasă la terase

  • Check-in şi check-out efectuate online.

 

HotelieriI de la malul mării îşi fac planuri şi strategii pentru a putea deschide unităţile de cazare în lunile de vară, însă orice plan este în zadar cât timp autorităţile nu vin cu măsuri concrete privind modul în care s-ar putea organiza turismul estival în 2020.

“Toată lumea va încerca să deschidă cu costuri minime. Suntem într-o situaţie în care nu mai putem să ghicim com­por­ta­men­tul consumatorului. Nu cred că o să se înghesuie toată lumea imediat, în con­d­i­ţiile în care autorităţile relaxează con­di­ţiile treptat, noi ne vom adapta tot la fel, treptat, cine va putea va des­chide, vor des­chi­de în general cei care au rezervări”, spu­ne Iuliana Ta­sie, director ge­ne­ral al hotelului de patru stele Eu­ro­pa din Eforie Nord.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO