ZF 24

Unul dintre cei mai mari brokeri din lume vrea să-i asigure pe poliţiştii români: Dacă mor din cauza unor accidente sau îmbolnăvări, indemnizaţia de deces este de 7.000 de lei

Unul dintre cei mai mari brokeri din lume vrea să-i...

Autor: Roxana Rosu

21.03.2017, 13:28 699

Marsh România, parte a unuia dintre cei mai mari brokeri de asigurări din lume, a anunţat că vrea să implementeze un program de asigurări de viaţă şi sănătate pentru membrii Corpului Naţional al Poliţiştilor, care oferă acestora protecţie financiară în cazul accidentelor sau îmbolnăvirilor.

”După multe luni de muncă şi negocieri, alături de partenerul nostru Marsh Romania, am reuşit să implementăm un produs unic de asigurare, special creat pentru Corpul Naţional al Poliţiştilor. Suntem singura organizaţie de profil din România care oferă membrilor săi şi familiilor acestora, acces la asemenea beneficii. Prin intermediul asigurării de viaţă pe care o oferim tuturor membrilor, indemnizaţia în cazul decesului ca urmare a unei îmbolnăviri sau a unui accident este de 7.000 de lei, de 7 ori mai mult decât valoarea pe care o puteam susţine în trecut din fondurile noastre”, a spus Petre Stancu, Preşedinte, Corpul Naţional al Poliţiştilor.

Programul oferă membrilor organizaţiei un plan de protecţie financiară prin intermediul unei asigurări de viaţă încheiată cu Groupama  Asigurări.

În plus, poliţiştii au posibilitatea de a-şi încheia asigurări de sănătate cu Allianz-Ţiriac, în condiţii special negociate, pentru ei şi familiile lor.

Asigurarea de viaţă dedicată membrilor CNP oferă protecţie financiară în cazul accidentelor sau îmbolnăvirilor, este valabilă oriunde în lume, 24 din 24 de ore. Asigurarea de grup pentru membrii CNP acoperă evenimente precum: decesul, invaliditatea, spitalizarea, intervenţiile chirurgicale  şi fracturile.

Prin intermediul asigurării de sănătate încheiate cu sprijinul Marsh Romania, la Allianz-Ţiriac, membrii Corpului Naţional al Poliţiştilor vor beneficia de acoperirea serviciilor medicale în regim ambulator, respectiv de consultaţii şi controale medicale, analize de laborator în scop de diagnosticare, explorări funcţionale în scop de diagnosticare, imagistică medicală (RMN, Computer Tomograf). 

În plus, asigurarea acoperă şi serviciile medicale pentru monitorizarea bolilor cronice. 

Beneficiile asigurării pot fi accesate atât în regim de decontare directă într-o reţea de peste 650 de clinici, la nivel naţional cât şi în regim de rambursare a cheltuielilor în orice clinică privată din România.

Corpului Naţional al Poliţiştilor a fost înfiinţată în urmă cu 13 ani şi numără peste 35.000 de membrii din structurile Ministerului Afacerilor Interne.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO