ZF 24

Valoarea bunurilor finantate de BCR Leasing a crescut cu 22%

14.09.2007, 15:15 17

BCR Leasing a finantat in primele opt luni bunuri in valoare de circa 236 de milioane de euro, in crestere cu 22% fata de nivelul consemnat in aceeasi perioada a anului trecut, a anuntat astazi compania, citata de Mediafax.

Firma de leasing a grupului Banca Comerciala Romana, controlat de banca austriaca Erste, a incheiat in perioada ianuarie-august contracte in valoare de peste 305 milioane de euro, suma care include valoarea bunurilor finantate si dobanzile si comisioanele aferente contractelor de leasing.

Finantarile pentru achizitia de autoturisme, inclusiv flote, reprezentau, la sfarsitul lunii august, 44% din portofoliul de contracte noi ale companiei, in timp ce vehiculele comerciale detin o pondere de 28%. Aceasta categorie este urmata de segmentul leasingului de echipamente si utilaje industriale, cu o cota de 21%, si de leasingul imobiliar, care a cumulat 7%, in crestere de la 1% in aceeasi perioada a anului trecut.

Mai multe stiri pe site-ul www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO