ZF 24

Vasile Godîncă-Herlea preia funcţia de CEO al CITR, iar Andrei Cionca rămâne preşedinte al grupului

Vasile Godîncă-Herlea preia funcţia de CEO al CITR,...

Autor: Roxana Rosu

16.11.2016, 12:40 347

Andrei Cionca, fondatorul Casei de Insolvenţă Transilvania-CITR, a decis ca de anul viitor să păstreze exclusiv funcţia de preşedinte al grupului, urmând ca poziţia de CEO al firmei CITR să fie preluată de Vasile Godîncă – Herlea, actual managing partner.

”În toţi aceşti 10 ani, m-am concentrat pe oameni şi pe dezvoltarea lor, drept dovadă, astăzi avem în CITR 22 de manageri seniori pe arii diferite. Ei sunt cei care au dat forţă şi inspiraţie companiei şi datorită lor suntem lideri de piaţă de nouă ani. Avem o echipă de management tânără, puternică, care a demonstrat deja înţelegerea profundă a business-ului şi a responsabilităţii care vine odată cu poziţia de top. N-am nicio îndoială că, sub noul management, CITR va avea performanţe cel puţin la fel de bune că până acum”, a declarat Andrei Cionca, fondatorul CITR şi Preşedinte al CITR Group.

Din poziţia de preşedinte, Cionca va avea ca principal obiectiv dezvoltarea viziunii pentru divizia de investiţii şi, implicit, a grupului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO