ZF 24

Victoria Beckham, cel mai bun antreprenor din Marea Britanie

Victoria Beckham, cel mai bun antreprenor din Marea Britanie

Autor: Bogdan Enache

28.10.2014, 11:26 938

 Victoria Beckham a fost declarată cel mai bun antreprenor din Marea Britanie din 2014, într-un clasament realizat de revista britanică de afaceri Management Today, potrivit contactmusic.com.

Fostă membră a trupei Spice Girls, Victoria Beckham este în prezent un om de afaceri de succes, compania sa din domeniul modei fiind considerată una dintre cele mai de succes afaceri. Astfel, cariera în business a vedetei pare să eclipseze succesul avut în domeniul muzicii.

Topul realizat de revista britanică Management Today ia în calcul averea totală, numărul de locuri de muncă create de un antreprenor şi cifrele de vânzări ale companiei acestuia.

Brandul de modă Victoria Beckham a avut un profit de 38 de milioane de euro în 2013, o creştere de 2.900% în ultimii cinci ani, şi o creştere de 3.233% a numărului de angajaţi, comparativ cu anul 2008, când Victoria Beckham a demarat afacerea.

Citiţi articolul integral pe www.one.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO